Acasa

Sisteme de aluminiu pentru arhitectura

*zone de acces restrictionat
+ 40 246 708 266

Cortizo Accesorii

Doar controland toate elementele componente ale unui sistem de inchidere se poate garanta fiabilitatea si eficacitatea lui. De aceea la CORTIZO producem in fabricile proprii toate elementele unei ferestre ceea ce ne permite sa ne definim si sa ne prezentam ca o companie care ofera SISTEME INTEGRALE.

Date tehnice

Feronerii

Diferite linii de transfer automatizate (productie la viteza mare), injectoare de plastic, zamac, aluminiu si prese de stampare asigura niste feronerii personalizate si individualizate pentru sistemele CORTIZO. O fabrica de zincare si alta de vopsire robotizata definesc cea mai ampla posibilitate de finisaje in vederea integrarii perfecte a feroneriilor si a cremoanelor in ansamblul ferestrei. 

Poliamida

Poliamida este elementul cheie in asigurarea Barierei Termice, garantia  unui sistem cu cea mai buna caracterisitica de izolare termica. De aceea este esential sa avem  poliamida produsa de noi, a carei calitate si eficacitate este controlata intern. 

6 linii de extrudare de poliamida asigura o productie de  50.000.000 de metrii de poliamida pe an.

Garnituri

Dispunem de tehnologia si know-how-ul necesar pentru fabricarea oricarui tip de garnituri termoplastice, EPDM si de cauciuc vulcanizat. Capacitatea de productie de 40.000.000 de metrii anuali  satisface necesitatile pietei.

Vezi mai multe detalii
Vezi mai putine detalii
Sistem Cortizo Accesorii
Detaliu sistem Cortizo Accesorii
Sectiune sistem Cortizo Accesorii
CREATIVITATE :: AACCENTIA :: REALIZARE