Acasa

Sisteme de aluminiu pentru arhitectura

*zone de acces restrictionat
+ 40 246 708 266

VOPSIRE

Procesul de vopsire  consta in acoperirea aluminiului cu un strat de vopsea organica. Acoperirea aluminiului cu vopsea pulbere se face in camp electrostatic si apoi se usuca in cuptorul de polimerizare la temperaturi de aproape 200ºC. Acest proces face ca suprafata aluminiului sa fie foarte rezistenta la condiții atmosferice severe.

 

Vopsirea profilelor este unul din tratamentele suprafetei aluminiului care, pe langa faptul ca il protejeaza de coroziunea naturala, permite obtinerea  unei varietati nelimitate de culori care raspunde necesitatilor profesionistilor din arhitectura.

 

 

Culoarea este esentiala  in crearea ansamblurilor armonice si estetice in proiectele de arhitectura. In acest sens, CORTIZO ofera o gama larga de culori, de la finisajele clasice, lucios mat la finisajele speciale cu texturi rugoase, vopsire imitatie de materiale nobile precum lemnul (pin, stejar, castan, tec, sapelli, cires, nuc,...) si pana la vopsirea antibacteriana compusa din ioni de argint obtinuti din rasina naturala si complet inerta, care previne cresterea si migrarea  bacteriilor, virusurilor, mucegaiului si ciupercilor.

 

Vopseaua CORTIZO are o calitate maxima,  acest lucru fiind  sustinut de etichetele de calitatea europeana QUALICOAT, SEA-SIDE y QUALIDECO, care recunosc si garanteaza intregul proces.

 

- Culori Ral 
   - Antibacteriene
- Speciale   - Texturate 
- Metalice           
         
  - Imitatie lemn
   
 

GAMA NELIMITATA DE CULORI


 

     
 
CREATIVITATE :: AACCENTIA :: REALIZARE