Acasa

Sisteme de aluminiu pentru arhitectura

*zone de acces restrictionat
+ 40 246 708 266

SA VORBIM CU CALITATE

Cortizo este CALITATE. 


Aceasta caracteristica este intrinseca fiecarei faze din procesul de productie. Departamentul de Control al Calitatii realizeaza controale integrale ale variabilelor, din fiecare procedura,  cu scopul de a atinge cele mai inalte standarde in acest domeniu.


Alegerea corecta a materiilor prime și controlul tuturor parametrilor care influentează tehnica extrudarii, susținută de certificarea internationala ISO 9001 garanteaza calitatea extrudarii.

De asemenea, munca detaliata privind punerea in aplicare a tratamentelor de suprafata a facut posibila obtinerea certificatelor de calitate cele mai exigente din Europa, ca de exemplu "QUALICOAT", "QUALIDECO" și "SEA SIDE" pentru procesul de vopsire, și "EWWA-EURAS" pentru procesul de anodizare, care recunoaste și garanteaza un nivel ridicat de calitate.

 

Calitatea produsului final CORTIZO, se bazează pe teste stricte, efectuate atat in  laboratoarele oficiale, nationale si internationale, cat si de catre  personalul sau tehnic pe bancurile de incercari proprii.

 
          
 Iso 9001 Ohsas
Qualicoat-
Seaside
Qualideco   Ewaa euras NF   

 

Solicitati informații cu privire la toate certificarile care garanteaza calitatea produselor noastre. Contactati Departamentul nostru de calitate.


Tel.:+34 981 804 213 calidad@cortizo.com 

CREATIVITATE :: AACCENTIA :: REALIZARE