Acasa

Sisteme de aluminiu pentru arhitectura

*zone de acces restrictionat
+ 40 246 708 266

cortizo ecoefficient

Sustenabilitatea este un angajament care cuprinde toate activitațile si produsele  CORTIZO precum si cei  peste 2.100 de angajați ai sai. 

 

CORTIZO are mai mult de 2.400 de puncte de colectare, in toată Europa pentru depozitarea resturilor de aluminiu. O flota de camioane denumita CORTIZO RECYCLING colecteaza aluminiul depozitat si il transporta inapoi la centrele de producție in vedere topirii, incheind astfel ciclul aluminiului  "cradle to cradle", 100% reutilizabil și reciclabil. 

 

Fiecare centru de productie CORTIZO dispune de statii proprii de epurare pentru a asigura  tratamentul integral al apelor reziduale generate in unitatile de anodizare si vopsitorii. Namolul rezultat din procesul de tratare este transportat la stațiile de colectare si tratare  specializat in aceste aceste deseuri asigurand minimizarea impactului ambiental a tuturor proceselor de producție. După epurare, sunt utilizate in ceramică, produse refractare, blocuri de ciment pentru  construcție, produse pentru siderurgie, conglomérate asfaltice, etc ...

 

In plus, CORTIZO  are la sediul  central doua centrale de cogenerarea de energie care asigura  continuitatea furnizarii de energie  centrelor de producție.

 

 

CREATIVITATE :: AACCENTIA :: REALIZARE