Acasa

Sisteme de aluminiu pentru arhitectura

*zone de acces restrictionat
+ 40 246 708 266

ANODIZARE

Anodizarea este tratamentul suprafetei aluminiului prin acoperirea acestuia cu un strat  oxid de aluminiu (AI203) printr-un proces electrolitic care consta in producerea unui  flux de curent continuu printr-un electrolit pe baza de acid.

 

 Prin acest proces se creste in mod artificial pana la o mie de ori  grosimea stratului natural de oxid de aluminiu, astfel obtinandu-se o bună protecție împotriva coroziunii si abraziunii. Caracteristicile proprii acestui material in ceea ce priveste  rezistenta si durabilitatea, cresc considerabil datorita acestui tratament de suprafata, devenind astfel materialul ideal pentru inchideri in zonele de coasta supuse conditiilor meteorologice aspre.

 

CORTIZO are o gama larga de culori pe anodizat: bordeaux, albastru, verde, fildeș, negru, gri, bronz, inox, șampanie, auriu, natural, cupru si acier, dand dovada astfel inca o data de caracterul sau inovator. Toate aceste culori pot avea la randul lor diferite finisaje dupa supunerea profilului la  tratamente mecanice de suprafața, obtinandu-se astfel finisaje mat-sablat, periat, lucios, slefuit, polisat, repolisat sau combinații ale acestora.

 

Toate acestea, sustinute de eticheta de calitate europeana  “EWAA-EURAS”, ating nivelele de calitate europeana cele mai exigente.

 

Clasa 10: 10-14 microni. Utilizare doar pentru profile de interior.

Clasa 15: 15-19 microni. Clasa Standard. Utilizare profile exterior.

Clasa 20: 20-24 microni. Utilizare in conditii agresive, industriale si marine contaminate.

Clasa 25: 25 microni. Protectie maxima. Pentru zone industriale contaminate.

 

13 Culori, mai mult de 110 finisajeCREATIVITATE :: AACCENTIA :: REALIZARE