Acasa

Sisteme de aluminiu pentru arhitectura

*zone de acces restrictionat
+ 40 246 708 266

NOUA EDITIE A CARTII CLADIRI CONTEMPORANE – LUCRARI DE REFERINTA

Padrón, (A Coruña) Marzo 16, 2017.

A 6-a editie a cartii Cladiri Contemporane colectioneaza o selectie de 49 de proiecte in care sunt prezente sistemele arhitecturale Cortizo. Această publicație prezintă, în mai mult de 200 de pagini, proiecte din 19 țări diferite din Europa, America, Africa și Asia, o reflectare a noilor piețe în care sunt prezentate sistemele multinationalei spaniole.

 

“Cladiri Contemporane face un tur al diversității arhitecturale actuale în țări cu foarte diferite realități constructive. Este o mândrie pentru noi să fim în măsură să oferim  soluții individuale, croite pe studiile de arhitectură și inginerie la nivel mondial, indiferent de libertatea de creație, utilizarea finală a proiectului sau locul în care acesta se desfășoară", a declarat Pablo Fernández, managerul departamentului  Suport pentru Arhitectura de la CORTIZO.

 

Această carte este publicată într-o ediție bilingvă,  spaniolă-engleză, și are un tiraj inițial de 10000 de exemplare. Aceasta poate fi, de asemenea, consultata  on-line sau poate fi descărcata în format pdf accesand www.cortizo.com.

LOGO_VERLOGO_DESCARGA

CREATIVITATE :: AACCENTIA :: REALIZARE