Acasa

Sisteme de aluminiu pentru arhitectura

*zone de acces restrictionat
+ 40 246 708 266

CORTIZO incepe constructia unui nou Centru de Productie si Logistica in Romania

Padrón, (A Coruña) Septiembre 7, 2016.

CORTIZO continua sa intareasca prezenta sa internationala prin constructia in Romania a unui nou centru de Productie si Logistica destinat vopsitoriei,

depozitarii si distribuirii de profile de aluminiu pentru arhitectura.  In aceasta saptamana vor incepe lucrarile de constructie care se vor realiza pe o parcela de peste 37 000 m², la distanta de mers pe jos de autostrada A1, in zona metropolitana din Bucuresti. Pentru aceasta, multinationala spaniola va investi 6 milioane de euro iar intrarea sa in functiune este prevazuta in primavara anului 2016.

 Acest Centru de Productie si Logistica va avea o suprafata acoperita de 10 500 m².  Acesta va include o vopsitorie dotata cu tehnologia cea mai avansata, spatii destinate depozitarii de profile in natur si finisate, accesorii si feroneri. De asemenea va include si o linie de ansamblare de rupere de punte termica si o expozitie de 350 m² in care se vor arata principalele sisteme de ferestre, usi, fatade, panel compozit, balustrada si protectie solara dezvoltate de departamentul I+D+I al companiei.  In plus, in acest centru din Bucuresti va exista si un Departament de Arhitectura si Inginerie CORTIZO destinat prestarii de asistenta tehnica personalizata arhitectilor din tara.


CORTIZO in Romania din 2008
 

Cu acest proiect, CORTIZO consolideaza prezenta sa in Romania unde dispune de propria sa retea comerciala din 2008. Aici deja se bazeaza pe 4 centre de Distributie si Logistica in orasele Cluj, Timisoara, Bacau si Bucuresti. Toate acestea sunt conectate de fabrica CORTIZO din Slovacia prin intermediul unei flote propri de camioane.  Beneficiul acestor sinergi este ca permite aprovizionarea cu maxima garantie si rapiditate a oricarui punct al tarii, oferind un raspuns eficient cererii crescatoare de aluminiu a pietei romanesti.  In acest sens reprezentantul CORTIZO din Bucuresti, Gabriel Savu, afirma: “Lider de piata in Banat, Transilvania si Moldova, reflecta ca CORTIZO ROMANIA are un volum de cerere in aceasta zona ce face necesara o fabrica proprie. De aceea, CORTIZO a decis sa creeze o structura de productie in Bucuresti“.

Sistemele de aluminiu pentru arhitectura CORTIZO sunt prezente in lucrari emblematice din Romania precum Sediul Serviciilor de Paza si Protectie din Bucuresti, cladirea de Cercetare in Stiinte Aplicate a Universitatii din Craiova sau Centrul Comercial Electroputere Parc, tot din Craiova.


Grupul CORTIZO

 

Constituita in anul 1972 in Padron (A Coruña), CORTIZO este in prezent referent european al sectorului, situandu-se ca primul producator si distribuitor de profile de aluminiu si PVC pentru arhitectura si industrie in Spania si Portugalia. In 2014 a avut o productie de 55.634 tone si a atins o cifra de 338 milioane de euro. CORTIZO este prezent in peste 30 de tari si are o echipa de peste 2.000 de angajati.

CREATIVITATE :: AACCENTIA :: REALIZARE